Μετάβαση στο περιεχόμενο
    Πλοηγηθείτε προς τα εμπρός για να αποκτήσετε πρόσβαση στα προτεινόμενα αποτελέσματα

    Τι είναι οι ειδοποιήσεις σύνδεσης;

    Οι ειδοποιήσεις σύνδεσης είναι μία πρόσθετη λειτουργία ασφαλείας που σας ειδοποιεί σε περίπτωση που κάποιος συνδέεται στον λογαριασμό σας στην Airbnb χωρίς την άδειά σας.

    Θα σας στέλνουμε email κάθε φορά που κάποιος συνδέεται. Σε αυτά τα email, θα σας δίνουμε πληροφορίες για τον τύπο του προγράμματος περιήγησης στο ίντερνετ που χρησιμοποιήθηκε για την πρόσβαση στον λογαριασμό σας, την ώρα που πραγματοποιήθηκε η πρόσβαση και το μέρος από το οποίο πιστεύουμε ότι προήλθε η σύνδεση.

    Αν χρησιμοποιείτε συχνά κάποια συγκεκριμένα προγράμματα περιήγησης, μπορείτε να τα επισημάνετε ως αξιόπιστα. Δεν θα σας ειδοποιούμε όταν η πρόσβαση στον λογαριασμό σας γίνεται από ένα αξιόπιστο πρόγραμμα περιήγησης.

    Λάβατε τη βοήθεια που χρειαζόσασταν;
    Σχετικό περιεχόμενο