Πληρωμές οικοδεσπότη
Πληρωμές οικοδεσπότη
Πώς λειτουργούν οι πληρωμές οικοδεσπότη
- ΟδηγίεςΠώς λειτουργούν οι πληρωμές οικοδεσπότη για τις εμπειρίες;Αρχικά, ρυθμίστε τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής οικοδεσπότη στο προφίλ σας στην Airbnb. Μια μέρα μετά τη διοργάνωση της εμπειρίας, η Airbnb …
- ΟδηγίεςΓιατί χρεώνει η Airbnb προμήθεια υπηρεσιών για τις εμπειρίες;Χρεώνουμε προμήθεια υπηρεσιών για την κάλυψη του κόστους των προϊόντων, των υπηρεσιών και της υποστήριξης που παρέχουμε, συμπεριλαμβανομένης…
- ΟδηγίεςΤι σημαίνει μια ρύθμιση στο ιστορικό συναλλαγών μου;Η ρύθμιση αφορά ένα χρηματικό ποσό που χρωστά ένας οικοδεσπότης ως αποτέλεσμα ακύρωσης, αλλαγής κράτησης ή παραβίασης της Πολιτικής επιστροφ…
Τρόποι πληρωμής οικοδεσπότη
- ΟδηγίεςΟρισμός νέου τρόπου πληρωμής οικοδεσπότηΑφού προσθέσετε έναν τρόπο πληρωμής οικοδεσπότη, μεσολαβεί κάποιο διάστημα μέχρι να γίνει η επαλήθευση. Όταν ολοκληρωθεί, η κατάστασή του θα…
- ΟδηγίεςΠροσθήκη τρόπου πληρωμής οικοδεσπότηΜπορείτε να προσθέσετε ή να αλλάξετε τρόπους πληρωμής στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.
- ΟδηγίεςΜπορώ να κατανέμω τις πληρωμές μου σε διαφορετικούς τρόπους πληρωμής οικοδεσπότη;Όταν είναι έτοιμος ένας τρόπος πληρωμής οικοδεσπότη που έχετε προσθέσει, μπορείτε να χωρίσετε τις πληρωμές οικοδεσπότη ανά ιδιοκτησία, ποσοσ…
- ΟδηγίεςΡύθμιση προεπιλεγμένου τρόπου πληρωμής οικοδεσπότηΌταν προσθέτετε περισσότερους από έναν τρόπους πληρωμής οικοδεσπότη, μπορείτε να προσδιορίσετε ποιος θα είναι προεπιλεγμένος.
- ΟδηγίεςΠώς ξέρω αν ο τρόπος πληρωμής οικοδεσπότη μου είναι έτοιμος;Συνήθως σε 7 εργάσιμες ημέρες ή λιγότερο, η κατάσταση του τρόπου πληρωμής οικοδεσπότη σας θα αλλάξει σε "Έτοιμος" και θα μπορείτε να λαμβάνε…
- ΟδηγίεςΠοιους τρόπους πληρωμής οικοδεσπότη μπορώ να ορίσω για οικογενειακές πολυκατοικίες;Ισχύουν διαφορετικοί κανόνες για τα κτίρια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Airbnb Friendly Buildings και για τους άμεσα καταχωρημένους χώρους.
- ΟδηγίεςΠώς χρησιμοποιώ το PayPal για να λάβω τις πληρωμές μου;Αν η PayPal εμφανίζεται ως επιλογή για τη χώρα που επιλέξατε, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπάρχοντα λογαριασμό σας στην PayPal ως τρό…
- ΟδηγίεςΠώς χρησιμοποιώ τη χρεωστική κάρτα της Payoneer για να λαμβάνω τις πληρωμές μου;Αν η Payoneer εμφανίζεται ως επιλογή για τη χώρα που επιλέξατε, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε την κάρτα σας στην Payoneer ως τρόπο πληρωμής …
- ΟδηγίεςΠώς χρησιμοποιώ τη Western Union για να λάβω τις πληρωμές μου;Αν η Western Union εμφανίζεται ως επιλογή για τη χώρα που επιλέξατε, θα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως τρόπο πληρωμής οικοδεσπότη.
- ΟδηγίεςΠώς χρησιμοποιώ το διεθνές τραπεζικό έμβασμα για να λάβω πληρωμές οικοδεσπότη;Η τράπεζα της Airbnb θα φροντίσει για την διεκπεραίωση των εμβασμάτων. Μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία της τοπικής τράπεζάς σας στις προτιμ…
- ΟδηγίεςΓιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω μια προπληρωμένη χρεωστική κάρτα για να λαμβάνω τις πληρωμές οικοδεσπότη;Για λόγους ασφαλείας, δεν επιτρέπουμε τη χρήση προπληρωμένης χρεωστικής κάρτας ως τρόπο πληρωμής οικοδεσπότη. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποι…
Λεπτομέρειες και προτιμήσεις πληρωμής οικοδεσπότη
- ΟδηγίεςΠώς βρίσκω τα στοιχεία πληρωμής μουΣτο ιστορικό συναλλαγών σας, μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση των πληρωμών σας και να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα έσοδά σας.
- ΟδηγίεςΕπιλογή νομίσματος πληρωμής οικοδεσπότηΤο νόμισμα της πληρωμής σας βασίζεται στη χώρα και τον τρόπο που επιλέξατε όταν προσθέσατε για πρώτη φορά τον τρόπο πληρωμής σας. Μπορείτε ν…
- ΟδηγίεςΟρισμός ενός ελάχιστου ποσού πληρωμής οικοδεσπότηΜπορείτε να μειώσετε τις προμήθειες συναλλαγής που χρεώνει η τράπεζά σας ή ο πάροχος χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, ορίζοντας ελάχιστο ποσό πλ…
- ΟδηγίεςΤι σημαίνει όταν ένας τρόπος πληρωμής οικοδεσπότη "δεν είναι διαθέσιμος";Αν ένας τρόπος πληρωμής οικοδεσπότη που ήταν διαθέσιμος στο παρελθόν δεν υποστηρίζεται πλέον, συνήθως οφείλεται σε αλλαγές στη νομοθεσία ή τ…