Μετάβαση στο περιεχόμενο
    Πλοηγηθείτε προς τα εμπρός για να αποκτήσετε πρόσβαση στα προτεινόμενα αποτελέσματα

    Τι πρέπει να κάνω αν πιστεύω ότι κάποιος έχει συνδεθεί στον λογαριασμό μου;

    Αν νομίζετε ότι κάποιος έχει συνδεθεί στον λογαριασμό σας χωρίς την άδειά σας, ελέγξτε άμεσα τον λογαριασμό σας στο airbnb.com/review_your_account.

    Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη σας για να ελέγξετε και να αναιρέσετε τυχόν αλλαγές που έγιναν χωρίς την άδειά σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, μπορεί να σας ζητηθεί:

    • Να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας στην Airbnb:

      • Να ελέγξετε τις τελευταίες φορές που συνδέθηκε ο λογαριασμός σας και να επιβεβαιώσετε ότι αναγνωρίζετε τις συσκευές και τις τοποθεσίες σύνδεσης
      • Να βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας, οι φωτογραφίες προφίλ, οι καταχωρήσεις και οι μέθοδοι πληρωμής σας δεν έχουν αλλάξει από κάποιον άλλο
      • Να επιβεβαιώσετε ότι τυχόν κρατήσεις στον λογαριασμό σας έγιναν από εσάς

      Αν κάτι δεν φαίνεται σωστό, θα σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε ποιες αλλαγές έγιναν και πώς μπορείτε να τις αναιρέσετε. Για να αποτρέψετε τη σύνδεση κάποιου άλλου στον λογαριασμό σας, διαβάστε τις συμβουλές μας για την ασφάλεια του λογαριασμού σας.

      Αν χρησιμοποιείτε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό email σας και τον λογαριασμό σας στην Airbnb, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του email σας.

    Λάβατε τη βοήθεια που χρειαζόσασταν;
    Σχετικό περιεχόμενο